Közel 20 éve készítünk süteményeket
18 éve nyitottuk meg első üzletünket Szigetszentmiklóson, ahol mára a Páratlan cukrászda neve egyet jelent a kimagasló minőséggel és meleg vendégszeretettel. Bízunk benne, hogy új cukrászdánkban vagyis itt a halásztelki Kastélypark cukrászdában is sok visszatérő és elégedett vendégünk lesz. Mi minden megteszünk ennek érdekében!
A történetünk tehát 2003-ra nyúlik vissza, amikor közösen úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk életünk legnagyobb álmát és közösen megnyitjuk a saját cukrászdánkat. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de mertünk nagyot álmodni, így feladtuk addigi életünket, munkánkat, és mindent egy lapra tettünk fel – ez a páratlan lap lett, a Páratlan cukrászda Szigetszentmiklóson.
Cukrászdánkat családi cukrászdaként szoktuk jellemezni, és nem csak azért, mert süteményeinkkel minden fontos családi eseményt végig tudunk kísérni, hanem mert mindezt testvérekként teremtettük meg, a családunk töretlen szeretete és támogatása mellett. Az elmúlt közel 20 év rengeteg tapasztalatot és tudást adott számunkra, valamint csodálatos vendégkört Szigetszentmiklóson és a környező településekről.

Amikor 2020 tavaszán értesültünk, hogy a halásztelki önkormányzat nyílt pályázatot hirdet cukrászdája sikeres üzemeltetésére, mi is beadtuk pályázatunkat és megnyertük az üzemeltetés jogát. Nagy öröm számunkra, hogy az eddig képviselt értékeinket áthozhatjuk Halásztelekre is a Kastélypark Cukrászdába. Legjobb szakmai tudásunk és vendégszeretetünk mellett, adhatunk egy olyan családi cukrászdát a helybélieknek, ahova mindig öröm jönni – csak úgy, mint ha hazatérnének.
Hiszünk abban, hogy a kevesebb több. Mottónk: helyben, frisset, minőségit!

Olyan cukrászdát szeretnénk teremteni itt Halásztelken, ahol a jól ismert hagyományos sütemények magas minőségi színvonalon, kiváló alapanyagokból készülnek, és amelyeket élvezet elfogyasztani. Cukrászaink már kora hajnalban szorgoskodnak, hogy friss süteményeket készítsenek, melyek nem tartalmaznak hozzáadott tartósító-, térfogatnövelő- vagy emulgálószereket. A hagyományos kínálatot igyekszünk színesíteni dekoratív és divatos finomságokkal is, így reméljük, mindenki megtalálja a kedvére való süteményt nálunk.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy aki valamilyen egészségügyi okból vagy életmódjával kapcsolatban diétázik, ne kelljen lemondania a finom sütemények élvezetéről. Pont ezért napi kínálatunkban glutén- és energiaszegény, valamint tejmentes sütemény is szerepel, melyeket napi szinten variálunk.
Már nem csak finom édességekkel, hanem prémium alapanyagokból, frissen készült szendvicseinkkel is várunk. Kínálatunk kialakítása során törekedtünk a változatos és minden igénynek, illetve diétának megfelelő opciók kialakítására. Így nem csak hagyományos szendvicsekkel, de vegetáriánus, vegán és inzulinrezisztens-barát lehetőségekkel is várunk. Szendvicseink egész nap elérhetőek, természetesen a készlet erejéig.

Cukrászdánk egyben kiváló rendezvényhelyszín, szívesen adunk otthont családi szülinapoknak, évfordulóknak, keresztelőknek, kisebb esküvőknek, meglepetés buliknak és céges rendezvényeknek is. Tapasztalatainkkal és tanácsainkkal örömmel segítünk, hogy a Kastélypark cukrászda az adott ünnep méltó helyszínévé válhasson!

Szeretettel várunk benneteket a Kastélypark cukrászdában!

Fodor Ilona és Fodor Krisztina tulajdonosok