Finomságok céges igényekhez igazítva
A dél-pesti agglomeráció lakosain kívül helyi vállalkozásoknak, cégeknek is örömmel szállítjuk süteményeinket illetve megoldásainkat ajándékok, reprezentációk, tárgyalások, továbbképzések esetén. Lássuk miben számíthat ránk!

Rendelje meg Ön is nálunk egyedi süteményválogatását céges megbeszélések, tárgyalások, továbbképzések alkalmával.  Kérje személyre szabott ajánlatunkat az info@kastelyparkcukraszda.hu címen.

Köszöntse partnereit, dolgozóit egy személyre szabott, cégét repreztentáló, egyedi ajándékkal! Csomagjainkat az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze. Választhat kisebb, egy-két szeletestől az egészen komplexebb összeállításban készült süteménycsomagjainkból. Miért jó választás a süteményes ajándék? Könnyen variálható, az egyedi igényeknek megfelelő méretben készül, sokféle tartalommal állítható össze (klasszikus termékektől a modernekig, természetesen gluténszegény, laktóz- és cukormentes változatban is).

Karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk:
Kisebb vagy nagyobb ajándékcsomagjainkat, melyekbe Ön válogathatja össze a finomságokat vagy ránk is bízhatja. Lehet benne zserbó, mézes krémes, gyümölcskenyér, flódni, mézes fűszeres, kókuszcsók, habkarika, florentin, mouskauer, szilvás fűszeres, stollen és az elmaradhatatlan beigli.
Cége logójával ellátott különleges minitortákat, cupcake-eket, süteménybonbonokat.
Mivel nem használunk hozzáadott tartósító-, térfogatnövelő-, vagy emulgálószert nálunk a diós és mákos beigliben valóban dió illetve mák, kandírozott narancshéj és méz található. A kandírozott gyümölcsösben dió, füge, datolya, aszalt szilva, mazsola, méz és kandírozott narancshéj. Készítünk zserbós, csokoládés, szilvás és gesztenyés beiglit is.
Akik cukormentes diétát tartanak, azoknak sem kell lemondani az édes élvezetekről karácsonykor sem, mindenképpen próbálják ki energiaszegény beiglinket is, melyet szintén több ízben kínálunk.

Évzáró, születésnapi partikhoz, céges dolgozói napokhoz ajánljuk:
édes vagy sós aprósüteményeinket és karácsonyi kenyereinket , egyedi céglogóval ellátott tortáinkat.
Ajándékba a dolgozóknak, az éves kitartó munkáért:
karácsonyi csomagjainkat, melyek tartalmazhatnak különféle beigliket, vagy más ünnepi finomságokat.

Szívesen összeállítunk egy testreszabott ajánlatot vagy akár kóstolót is viszünk Önnek. Kérje személyre, cégére szabott ajánlatunkat az info@kastelyparkcukraszda.hu e-mail címen.