Tortarendeléssel kapcsolatos információk
Mindig tartunk a cukrászdában különböző kivitelű és ízesítésű kész tortákat, melyek azonnal elvihetőek. Kínálatunk változó, de igyekszünk minden nap készülni négy, nyolc és tizenhat szeletes tortákkal illetve tejszínesebb, gyümölcsös vagy csokoládés jellegű ízvilággal. Energiaszegény változatot is találtok nálunk, hogy aki cukormentes diétát tart, ne kelljen nélkülöznie a finom torták élményét. Kész tortáink megtekinthetők személyesen a cukrászdánkban, de az aktuális kínálatról örömmel adnunk felvilágosítást telefonon is.

Az egyszerűbb tortáktól kezdve a komplexebb kivitelezésig közel 20 éve készítünk már tortákat.
Alább összegyűjtöttük a tortarendeléssel kapcsolatos tudnivalókat, a gördülékeny megrendelések érdekében.

Klasszikus nyolc, tizenhat szeletes tortáink megrendelését legkésőbb az elvitel dátuma előtt 2-3 nappal javasoljuk. Ezeknél a tortáknál az egyszerűbb marcipándíszítés, esetleg fényképes ostyaképpel való dekorálás megoldható, amennyiben az elképzeléseket időben egyeztetni tudjuk személyesen vagy elérhetőségeink bármelyikén. Vannak olyan egyszerűbb kivitelű torták is, melyek 1-2 nappal a kért időpont előtt teljesíthetőek, ezekről mindig javasoljuk a személyes érdeklődést cukrászdánkban, vagy telefonos elérhetőségünkön.

A fényképes torta elkészítéséhez szükséges képet papíralapon be lehet hozni a cukrászdába, a kívánt kivitelben és méretben. Ezt a képet utána már ostyaként mi ki tudjuk nyomtatni. A tortára kerülő kép, jpeg formátumban elküldhető az info@kastelyparkcukrászda.hu e-mail címre is.  Az e-mailben kérjük feltüntetni: a torta méretét, az ízét, a rendelés napját és a megrendelő nevét. Csak a visszaigazolás után - melyet 24 órán belül megtörténik - tesszük rá a tortára a kívánt képet.

Klasszikus huszonnégy, harminckét szeletes torták, vagy ennél nagyobb mennyiség megrendelése szintén történhet személyesen a cukrászdában vagy e-mailen az info@kastelyparkcukrászda.hu e-mail címen. Ezek díszítése és kialakítása mindenképpen egyeztetést igényel, melyet elérhetőségeinken meg tudtok tenni, legyen szó speciális tortaburkolásról, díszítésről vagy fényképes ostyáról. Az egyeztetést minimum a kézhezvétel dátuma előtt 5-6 nappal kell megtenni.

Természetesen az egyedi igényeknek is örömmel teszünk eleget és vállaljuk speciális formatorták, egyedi torták elkészítését. A konkrét elképzelésekről mind személyesen, mind e-mailes elérhetőségünkön állunk rendelkezésetekre. Amennyiben nincs konkrét elképzelés, szívesen segítünk a díszítést vagy kivitelezést érintő tanácsokkal illetve az aktuális trendekről szóló információkkal. Amennyiben az egyedi torta elkészítéséhez további beszállítók bevonása szükséges (élő virág, egyedi marcipán, stb.), úgy azzal kell számolni, hogy a konkrét árajánlat elkészítése kicsit hosszabb időt vesz igénybe. Ezeknek a tortáknak a rendelése is az elvitel előtt legkésőbb 3-4 munkanappal ajánlott. A különlegesebb díszítőket, a beszállító partnerek 1-2-3 hétre szokták vállalni, ezt mindenképp érdemes figyelembe venni a rendelésnél.

Nagy öröm számunkra, amikor részesei lehetünk az élet egyik legkülönlegesebb eseményének, az esküvőnek. Vállaljuk esküvői torták készítését is, szintén közel 20 év tapasztalatával a tarsolyunkban. Szívesen fogadunk képet az egyedi elképzelésekről e-mailben, mely alapján 24 órán belül küldünk egy hozzávetőleges árkalkulációt. Teljes ár megadása egy személyes találkozó alkalmával, az igények tisztázása és pontos egyeztetés után történik meg.
Lehetőséget adunk egy díjmentes kóstolóval egybekötött személyes tanácsadásra (2-3 szelet sütemény az elképzeléseknek megfelelően), amely nem jár semmilyen kötelezettséggel.
Időpont egyeztetése, valamint ajánlatkérés a +36 24 657303 telefonszámon vagy az info@kastelyparkcukraszda.hu e-mail címen lehetséges.